Merkezimizin Kurucusu Prof. Dr. Haydar FURGAÇ Hocamızın Oğulları Ahmet FURGAÇ ve Ali FURGAÇ ile Yeğeni Prof. Dr. A.Nazlı Başak Merkezimizi ziyaret ettiler: 06Temmuz 2018

Merkezimizin Kurucusu Prof. Dr. Haydar FURGAÇ Hocamızın Oğulları Ahmet FURGAÇ ve Ali FURGAÇ ile Yeğeni Prof. Dr. A.Nazlı Başak Merkezimizi ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Merkez yönetim kadromuza; Üniversitemizin eski Rektör Danışmanlarından ve Merkezimiz Eski Yönetim ve Danışma Kurulu Üyelerinden halen İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan Rıza GÜVEN, Üniversitemiz Fen Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi, Merkezimiz Eski Yönetim ve Danışma Kurulu Üyelerinden ve halen İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yarı Zamanlı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Müfit GİRESUNLU ile Merkezimizin Eski Müdür Yardımcılarından Üniversitemiz Fen Fakültesi Astronomi Bölümü Öğretim Üyelerinden Sayın Doç. Dr. Hulusi GÜLSEÇEN de eşlik ettiler.

Ahmet ve Ali FURGAÇ Beylerle Merkezimizin kurucusu Prof. Dr. Haydar FURGAÇ ve Merkezimizin ilk kurulduğu ve onların da bilfiil çalışmada bulunduğu Üniversitelerarası Giriş İmtihanı (ÜGİ) yılları hakkında röportaj gerçekleştirildi.

Bu ziyaret vesilesi ile Merkez Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Sevinç GÜLSEÇEN  ve Merkez Müdür Yardımcımız Sayın Dr. Öğ. Üyesi İsmail ÖZMEN, ziyaretçilerimize Merkezimizin “BUYAMER Bilişim Koleksiyonu”nu tanıttılar.

10/07/2018