İnsan Bilgisayar Etkileşimi Laboratuvarı Tanıtımları Devam Ediyor

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi  (BUYAMER) ve Enformatik Bölümü işbirliği ile birlikte yeni bir proje daha hayata geçirilmiştir. İstanbul Üniversitesi’nde İnsan-Bilgisayar Etkileşimi kapsamında araştırmalar yapılmak üzere İnsan-Bilgisayar Etkileşimi Laboratuvarı (İBE-Lab)  kurulmuştur. Enformatik Bölümü binasında ayrılan özel bir alanda çalışmalarını yürütecek olan Laboratuvar, İstanbul Üniversitesi’nin tüm birimlerinde bu tür çalışmalar yapmak isteyen akademisyenlere ve özel sektör çalışmaları için test ortamı sağlamaya başlamıştır.   İnsan Bilgisayar Etkileşimi Laboratuvarı’nın tanıtımları devam etmektedir. 25.02.2016’da Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan ziyarette laboratuvarımız hakkında bilgi alınmıştır. BUYAMER  Merkez  Müdürü Prof. Dr. Sevinç  Gülseçen tarafından yapılan bilgilendirme ile laboratuvarımız tanıtılıp ve kullanım alanları konusunda bilgi verilmiştir.
08/03/2016