İnternet Haftası Etkinliği “Infoday” gerçekleşti

İstanbul Üniversitesi İnternet Haftası Etkinlikleri kapsamında ” Infoday”  etkinliği 18 Nisan 2015 Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi Kongre  ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Etkinliğin açılış konuşmasını İÜ Enformatik Bölüm Başkanı ve Bilgisayar Bilimleri Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevinç Gülseçen yaptı.

Konuşmasında İnternet Haftası'nın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Gülseçen, "İnternet Haftası'nın amacı interneti tanıtmak, büyütmek ve internet kullanımının önemini Türkiye gündemine yerleştirmektir. İnternet kültürünü yaygınlaştırmak ve bilinçli internet kullanıcıları sağlamak amaçlarımızın arasındadır" dedi.

Ardından  Gökhan Satman Oyun Programlama  ,  Dr. Ferhat Özgür Çatak Gerçek Zamanlı Analiz , Güçlü Tuğay Robot Yapımı , Armağan Ünlü Kullanıcı Odaklı Grafik Tasarım , Fatih Karayumak Siber Güvenlik , Erdil Yaşaroğlu Dijital Çizim , Salih Fırat Dijital Müzik  başlıklarında sunumlar gerçekleştirdi.

Konuşmacılara, sunumları sonrasında plaket verildi.

Dünya’daki bilişim gelişmelerinin Türkiye’deki yansımalarını ele alan bir etkinlik olan Infoday , Bilişim dünyasındaki en popüler konuları, en güncel gelişmeler üzerinden izleyerek ve her bir konu için alanına hakim davetli konuşmacılar ile katılımcılara en güncel deneyimlerin aktarılması için platform sağlamaktadır.

1 2 DSC_0050

DSC_0053 DSC_0276 DSC_0286